EĞİTİM KENTİ KARABÜK DEMİR KOD PROJESİ

29.04.2024 28

Eğitim Kenti Karabük Demir Kod Projesi kapsamında Robotik Kodlama alanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Robotik alanda elektronik devre elemanlarını tanıyan öğrencilerimiz, breadboard a devrelerini tasarlayıp devre elemanlarından kondansatör ile LED ve LDR LED ile rengarenk tasarımlar yapmaktadır. Devrede Buzzer devre elemanı kullanılarak piyano devre tasarımı tüm öğrenciler tarafından tasarlanıp melodi çalışması yapılmıştır. Robotik tasarımda temel taşların sensörler üzerine kurulmuş olması dolayısı ile sensör geçişleri yapılmaktadır. Heyecan verici sonuçlar, ledlerdeki görsel şölen ve sensörlerin çalışma mantığının sağladığı sonuçlarla proje elde etmeyi amaçlamaktayız. Tüm eğitim camiası, öğrenci ve aileleri, tüm takipçilerimizle çalışmalarımızın görsellerini paylaşmaktan gurur ve heyecan duymaktayız.

29-04-202429-04-2024