EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FİZİKSEL AKTİVİTELER

29.04.2024 25

Bir büyüğüm ile sabah sporu yapıyorum projesi öğrencilerin ve yerel il yöneticilerinin bir araya gelerek sabah sporu yapmalarını teşvik eden bir toplum hizmeti intelatifi alarak tasarlanmıştır. Bu proje, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemeyi, toplumsal dayanışmayı artırmayı ve yerel yöneticiler ile öğrenciler arasındaki etkileşimi güçlendirmeyi hedeflemektedir. Bu kapsamda Okul Aile birliği başkanımız sayın Erdal Yavaş ile birlikte öğrencilerimizle beraber Sabah sporu yapıyoruz. Değerli okul aile birliği başkanımıza teşekkür ederiz.

29-04-202429-04-202429-04-2024